SALATA DE CASCAVAL
BRANDENBURG
(4 pers.)
BRANDENBURG
(4 pers.)
INGREDIENTE:
400 gr cascaval
2 mere acrisoare
2 pere mijlocii
50 gr miez de nuca
400 gr maioneza
1 lc. mustar picant
PREPARARE:
Taie cascavalul in fasii subtiri ,merele si perele taiele in cubulete iar miezul de nuca potrivit.
Amesteca intr-un castron cascavalul,merele,perele si nucile apoi incorporeaza maioneza amestecata cu mustarul .
Lasa totul sa se odihneasca timp de o ora.
nota:
o alta varianta ar fi adaugarea a 200 gr boabe de struguri rosii care se taie in 2 si se scot samburii
400 gr cascaval
2 mere acrisoare
2 pere mijlocii
50 gr miez de nuca
400 gr maioneza
1 lc. mustar picant
PREPARARE:
Taie cascavalul in fasii subtiri ,merele si perele taiele in cubulete iar miezul de nuca potrivit.
Amesteca intr-un castron cascavalul,merele,perele si nucile apoi incorporeaza maioneza amestecata cu mustarul .
Lasa totul sa se odihneasca timp de o ora.
nota:
o alta varianta ar fi adaugarea a 200 gr boabe de struguri rosii care se taie in 2 si se scot samburii
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu