LAPTUCI CU FICAT SI MERE
(4 pers.)

(4 pers.)

INGREDIENTE:
500 gr laptuci
600 gr ficat de vita sau pasare
1 ls. faina
2 ls. unt
sare
3 mere
4 ls. ulei
2 ls otet
1 lc. mustar picant
piper
PREPARARE:
Spala salata si rupe-o.
Presara ficatul cu faina si prajeste-l in untul incins pe toate partile.
Scoate ficatul sareaza-l lasa-l sa se raceasca si taie-l fasii.
Taie merele cubulete si amesteca-le cu salata si ficatul avand grja ca acesta din urma sa nu se zdrobeasca.
Din ulei, otet, mustar, sare si piper pregateste un sos pe care il torni peste salata.
500 gr laptuci
600 gr ficat de vita sau pasare
1 ls. faina
2 ls. unt
sare
3 mere
4 ls. ulei
2 ls otet
1 lc. mustar picant
piper
PREPARARE:
Spala salata si rupe-o.
Presara ficatul cu faina si prajeste-l in untul incins pe toate partile.
Scoate ficatul sareaza-l lasa-l sa se raceasca si taie-l fasii.
Taie merele cubulete si amesteca-le cu salata si ficatul avand grja ca acesta din urma sa nu se zdrobeasca.
Din ulei, otet, mustar, sare si piper pregateste un sos pe care il torni peste salata.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu