luni, 26 ianuarie 2009

PUI CU ALUNE
(4 pers.)

INGREDIENTE:

4 fileuri de piept de pui

75 ml ulei

1 ceapa
taiata marunt
2 morcovi
taiati cubulete
50 gr patrunjel verde tocat
300 ml supa de pui (facuta din cub maggi)
1 ls. bulion
2 ls. sos soia
1 lc. amidon
cateva picaturi de otet, zahar
150 gr alune macinate foarte fin

PREPARARE:
Taie carnea de pui in cubulete si condimenteaz-0.
Incinge uleiul si prajeste carnea dupa care scoate-o si pastreaz-o la cald.
In uleiul ramas prajeste ceapa si morcovii .
Amesteca supa cu bulionul ,sosul de soia, amidonul si alunele si toarna amestecul peste legume si lasa sa dea un clocot.
Adauga carnea, putin zahar si cateva picaturi de otet . Mai lasa sa dea un clocot apoi inainte de sevrcire se presara cu patrunjel verde.


Niciun comentariu: