vineri, 16 ianuarie 2009

PUI CU ANANAS
(4 pers)
INGREDIENTE:
400gr piept de pui dezosat
1 cutie compot de ananas bucati
1 cub maggi de pui
sare,piper,ghimbir,vegeta
1ls de ulei masline

PREPARARE:
Ananasul se separa de suc si se lasa la scurs
.
Puiul se taie felii subtiri si lunguiete apoi se condimenteaza cu sare piper vegeta si ghimbir si se lasa sa macereze cateva minute.
Intr-o tigaie se incinge uleiul . Se adauga puiul si se prajeste pana cand acesta se coloreaza apoi se scoate si se rezerva la cald. In uleiul ramas se pune ananasul si se prejeste 3-4 min la foc mare apoi se adauga puiul. Intre timp separat sucul se pune la firet cu cubul maggi apoi se pune peste pui si ananas si se mai lasa la fiert pana cand sosul scade si devine siropos.

nota:
daca sosul este prea lichid acesta se poate ingrosa cu putin amidon .


Niciun comentariu: