joi, 29 ianuarie 2009

TELEMEA CU ROSII CHERRY FRIPTE
SI SOS DE MASLINE

(4 pers.)
INGREDIENTE:
250 gr telemea de oaie
12 rosii cherry
12 catei de usturoi
4 ramurele de rozmarin

10 masline negre fara samburi
3 ramurele de cimbru
200 gr paine cu cereale
ulei de masline ,sare,piper

PREPARARE:
Toaca maslinele cu cimbrul si o ramurica de rozmarin; dilueaza cu 6 linguri de ulei de masnie,sareaza si pipereaza.
Taie rosiile in 2 . Decojeste cateii de usturoi taie-i in jumatate si pune-i impreuna cu rosiile, rozmarinul si un pic de ulei si punei la copt in cuptorul incins timp de 3-4 min, pana cand coaja rosiilor incepe sa se stranga .
Taie telemeaua felii si aseaza-le pe farfurii separate . Taie 12 felii de paine prajeste-le si aseaza cate 3 pe fiecare farfurie. Finalizeaza aranjamentu cu rosiile fripte caondimentand cu sosul de masline .

Niciun comentariu: