PORK CHOW MEIN (in traducere libera taietei kinezesti cu carne de porc)
(2-3 pers)
INGREDIENTE:
175 g Taietei cu ou de marime medie
250 g muschiulet de porc
1 ls ulei vegetal
2 catei de usturoi zdrobiti
8 cepe verzi
1 ardei gras rosu feliat
1 ardei gras verde feliat
2 ls sos soya negru
3 ls sherry dry
1 ls ulei de susan
175 g germeni de fasole
3 ls patrunjel sau coriandru proaspat ,tocat
1 ls de susamn prajit
PREPARARE:
Inmoaie taieteii conform instructiunilor de pe pachet si scurgeti ulterior.
Taie muschiuletul in felii subtiri . Infierbanta uleiul intr-un wok sau o tigaie mare si adauga carnea si prajeste-o la foc mare amestecand continuu pana cand aceasta capata o culoare aurie spre bruna si este patrunsa.
Adauga usturoiul, ceapa verde si ardeiul . Prajeste amestecul la foc mare, amestecand des, timp de 3-4 min apoi reduceti putin focul.
Adaugati taieteii, sosul de soya ,uleiul de susan ,prajiti in continuare timp de 2 min si incorporati patrunjelul sau coriandrul tocat apoi presarati cu seminte de susan prajite.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu